Låt ditt tryckeri bli bäst på mässan

När du driver ett tryckeri och ska delta i en mässa så finns det en del att tänka på för att du ska stå ut och få folk att välja just ditt tryckeri. Det finns en hel del knep och tricks att ta sig igenom men här har vi listat de allra viktigaste för att ditt tryckeri inte ska lida mässdöden.
Att sticka ut
Det här är SÅ viktigt för ett tryckeri, att verkligen sticka ut med ert företag och fånga in folk då det är det som är själva huvudsyftet med en mässa, att visa vem man är. Det handlar allt från att engagera folk från sociala medier i er på mässan till att utforma montern till ditt tryckeri.

Den grafiska profilen för ditt tryckeri på mässan
Att bli ihågkommen på riktigt krävs det att man behåller sin grafiska profil då det gäller typsnitt, färg och det andra som ingår i ert utseende. Även om man ska tänka utanför boxen så ska just dessa saker vara samma så att folk känner igen ert tryckeri och att det fäster sig på näthinnan då folk går förbi. Att kanske någon känner igen utseendet på ert tryckeri innan och kommer fram och pratar med er just därför, igenkänning är viktigt.

Gå utanför ramarna
Här är det bara ni på ert tryckeri som sätter dessa gränser för hur ni ska locka till er folk. Att ha konstiga, roliga, fina saker i er monter som får folk intresserade av ert tryckeri. Självklart ska det fortfarande vara något som är relevant för ert tryckeri och inte gå off road då det mer kan förvirra än intressera. Med det sagt så är det bara att fantisera. Kanske en smakupplevelse? Kanske en synupplevelse? Kanske en prova på grej?

Lekar och tävlingar
Folk älskar lek och tävlingar då man gärna vinner något och perfekt här är om ni på ert tryckeri tryckt er logga och visitkort göteborg samt uppgifter på saken dom vinner. Man kan engagera folk genom sociala medier och andra forum så fler kommer till er monter, då har ni ett perfekt tillfälle att ge erat tryckeri en stund i solen genom att ge folk ett personligt intryck av vilka ni är.

Profilkläder och giveaways
Tryck upp kläder som ni på ert tryckeri står med i er monter och tryck även upp tryckprodukter som ni kan dela ut gratis till folk som går förbi, dessa är mycket uppskattade. Folk älskar gratis och det ger en association med ditt tryckeri som kommer att bli positiv hos folk. På en mässa kan ni verkligen göra intryck med ert tryckeri och tänk på att kvalitén på era trycksaker ska vara den bästa då det är vad folk vill ha då de själva söker ett tryckeri.