Flyttgubbarna är på väg

Vi var färdigpackade, allt vi ägde stod i flyttkartonger i en tom lägenhet, jag var gravid i sjätte månaden och Jonas satt jämte mig på en köksstol. Vi väntade på att en flyttfirma skulle komma och hämta upp vår stora last.

– Ibland är det skönt att man har några kronor till övers så man kan anlita en flyttfirma när man flyttar istället för att bära allting själv och slita på sina vänners ryggar.

– Ja verkligen! Vi är lyckligt lottade vi två. Jag måste erkänna att jag är lite nervös, tänk om flyttgubbarna inte känns pålitliga när dem kommer?

flyttgubbar hos en flyttfirma– Ta det lugnt älskling, de lät jättesnälla på telefon och det kändes som det var en seriös flyttfirma.

– OK, jag litar på dig, det här kommer säkert gå bra.

Jag ställde mig upp och tog ett glas vatten, jag frågade om Jonas också ville ha ett. Han tackade ja och vi satte oss och tittade ut genom fönstret medan vi släckte törsten.

Det kändes på något sätt spännande men samtidigt vemodigt att flytta från vår lägenhet som vi upplevt så mycket i. Jag undrade om jag skulle sakna den, om vi skulle trivas lika bra i det nya området. Man känner ju en viss säkerhet med erixonflytt.se och trygghet när man bott på ett ställe en lång period. Man vet vad som finns i den lokala affären, vart vagnar och bussar går. Hur lång tid det tar att promenera någonstans. Vart alla dem bästa smultronställen finns.

Jag kände mig nostalgisk över tiden vi bott i Flatås, men jag kände mig samtidigt upprymd över att utforska en ny stadsdel och en flyttfirma göteborg. Dessutom var den nya lägenheten mycket större och mycket finare och det skulle säkert göra sitt för vår trivsel. Precis när jag var som mest exalterade över vårt nya läge kände jag hur lilla Emma sparkade i magen. Det kändes som ett tecken, som att hon också var glad över att vi skulle flytta. Det ringer på dörrklockan och Jonas reser sig hastigt för att öppna. Där står flyttfirman, med flera gubbar redo att börja flytta åt oss.